Min bokning/betalning - Rollin'Snow
08-403 094 94
Rollin'Snow

Min bokning

Genom att logga in med ditt bokningsnummer och kundnummer kommer du in och ser informationen om din resa. Önskar du göra ett tillägg eller ändra något i bokningen kan du göra det på egen hand.

Du finner dina inloggningsuppgifter på din bekräftelse. Ditt bokningsnummer är din personliga värdehandling. Ett tips är att du skriver upp det så du har det tillgängligt nästa gång du behöver logga in.

Om du har bokat en gruppresa loggar du in med din mailadress och lösenord på http://group.rollinsnow.com.

Bokningsnummer:
Kundnummer:
Logga in
 
 

Online betalning med betal/kreditkort

Betalningen sker via en säker krypterad förbindelse. Då betalningsfönstret använder en pop-up är det en bra idé att stänga av pop-up blockering. Observera att vissa banker inte tillåter att man betalar via internet med ett Maestro eller Visa Electron kort. Vid problem, kontakta din bank.


Fyll i dina uppgifter


* Bokningsnummer:
* Belopp i hela SEK:
* Resenärens namn:
* Adress:
* Postnummer:
* Postort:
* E-mail:
* Betalning med:
VISA
VISA Electron
MasterCard
Maestro
Jag har tagit del av och godkänner gällande resevillkoren.  
*Alla fält måste fyllas i.
Nästa


Information om kortbetalning


Vi accepterar följande kort:
Säker betalning på internet


Vi använder ett säkert betalningssystem som är utvecklat av DIBS. Er transaktion sker över en säker förbindelse krypterad via SSL (Secure Socket Layer). Denna kryperting är branschstandard för säkra överföringar. Köpare och Säljare är genom denna kryperting försäkrade om att ingen information går ut till tredje part. Hänglåset du ser i webbläsarens sökfönster visar att krypteringen är aktiv.

För dig som har Nordea som bank; från och med 5 oktober 2015 har Nordea infört en rutin för kortköp online. Innan du genomför en transaktion behöver kortet öppnas för Internetköp i er Internet- eller Mobilbank. Tjänster heter Öppna och stänga kort. Genom att aktivera kortet så har ni ett transaktionsfönster om 60 minuter varpå kortet sedan av-aktiveras.

Tack för Ditt förtroende.